ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ Προϊόντα: 0
Σύνολο:  0.00€
Είσοδος   |   Εγγραφή Μέλους
     ΑΡΧΙΚΗ          T0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ          ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ          ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ        
  


     ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 


T0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ


Αγαπητοί φίλοι,

στο εργαστήρι μας φτιάχνουμε αγνά και φυσικά προϊόντα με βάση το πιστοποιημένο βιολογικό ελαιόλαδο(απο την ΒΙΟΕΛΛΑΣ) δικιάς μας παραγωγής.
Η αγάπη μας για το σαπούνι,αυτό το πανάρχαιο φυσικό προϊόν, αλλά και η προσπάθεια μας για συνεχή αποφυγή και απαλλαγή απο τα επικίνδυνα για την υγεία μας χημικά συστατικά μας οδήγησε στην αναγκαιότητα της δημιουργίας του εργαστηριου μας.
 
Τα σαπούνια μας είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται με τον παραδοσιακό  τρόπο της ψυχρής μεθόδου και πολύ μεράκι .Αναμειγνύουμε αποκλειστικά φυσικές πρώτες ύλες,ανακατεύουμε με πολύ προσοχή, καλουπώνουμε και μετά από 24 ώρες κόβουμε. Στην συνέχεια αφήνουμε τα σαπούνια μας να ωριμάσουν τουλάχιστον για 6 εβδομάδες σε μέρος σκιερό και ευάερο έτσι ώστε μέσω της φυσικής διαδικασίας της ωρίμανσης να αποκτήσουν όλες τις ιδιότητες που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά και σας έχουν κάνει να τα αγαπήσετε... Στο τέλος σας τα προσφέρουμε με πολύ αγάπη και υπερηφάνεια!
 
ΣΚΟΠΟΣ μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε όλους και να δείξουμε πως μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα διάφορα χημικά και συνθετικά προϊόντα για τους εαυτούς μας και για αυτούς που αγαπάμε. 

Ο ναός της ψυχής μας,δηλαδή το σώμα μας ,αξίζει το καλύτερο και αυτό είμαστε διατεθειμένοι να σας προσφέρουμε.Ότι έρχεται σε άμμεση επαφή με το σώμα επηρεάζει τοσο την σωματική-δερματική υγεία μας όσο και την ψυχική,"νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ."

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε στο εργαστήριο μας που βρίσκεται στο παραθαλάσσιο Δερβένι Κορινθίας,το οποίο συναντά κανείς στην μέση της διαδρομής Πάτρα - Κόρινθος,την οποία διαδρομή σας προτείνουμε να την πραγματοποίησεται μέσω της παλαιάς εθνικής οδού, η οποία στα περισσότερα σημεία της βρίσκεται ακριβώς δίπλα στην πεντακάθαρη θάλασσα του Κορινθιακού.

Με εκτίμηση,
Ματσούκας Ανδρέας,Χημικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
Ματσούκας Παναγιώτης,Επ.Υλικών  Παν/μιο Πατρών
 
 

     ΔημοφιλέστεραNEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.
- ΑΡΧΙΚΗ
- T0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
- ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ
- ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   


© 2014 - mesogios.eu -- Κατασκευη eshop by infocus