ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ Προϊόντα: 0
Σύνολο:  0.00€
Είσοδος   |   Εγγραφή Μέλους
     ΑΡΧΙΚΗ          T0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ          ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ          ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ          ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ        
  


     ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ


ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ?

Τα σαπούνια με βάση το ελαιόλαδο, συντελούν στην μείωση δερματικών προβλημάτων (ξηροδερμία, αλλεργίες, τριχόπτωση) και επιτυγχάνουν φυσική θρέψη και ενυδάτωση των ιστών. Το ελαιόλαδο περιέχει τα πλέον υγιεινά λιπαρά  σε μεγάλη αναλογία και είναι ισχυρότατο αντιοξειδωτικό.

ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΤΑΣΣΑ? 
 
Η χημική ένωση της ποτάσσας είναι το καυστικό κάλιο(υδροξείδιο του καλίου) για τα υγρά και καυστικό νάτριο(υδροξείδιο του νατρίου) για τα στέρεα σαπούνια.Είναι δηλαδή το "αλκάλι" που χρησιμοποιούμε για να παρασκευάσουμε τα σαπούνια μας.
 
Πρέπει να τονιστεί πως σαπούνι φτιαγμένο με τον παραδοσιακό τρόπο ΔΕΝ γίνεται να υπάρξει χωρίς την προσθήκη ποτάσσας!!!

Ποιά είναι η διαφορά όμως?
 
Η σωστή σαπωνοποίηση έχει σαν αποτέλεσμα την εξαφάνιση της ποτάσσας.Δηλαδή,η ποσότητα της ποτάσσας που εχει χρησιμοποιηθεί έχει μετατραπεί σε σαπούνι.Γιαυτό λοιπόν πρέπει να εμπιστευόμαστε τον σαπωνοποιό που αγοράζουμε τα σαπούνια μας.
 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ?

Στα προϊόντα μας χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας συνθετικά αρώματα χωρίς αλλεργιογόνες ουσίες (δεν περιέχουν κανένα από τα 26 αλλεργιογόνα που περιλαμβάνονται στη σχετικη λίστα της Ε.Ε. – directive 76/778/EEC, 7th amendment, annex III). Αν λοιπόν έχετε ευαίσθητο δέρμα δεν χρειάζεται να φοβάστε καθόλου!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ? 
 
Βιολογικό χαρακτηρίζεται ενα προϊόν που προορίζεται αποκλειστικά για βρώση.Γιαυτό και τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται Οργανικά ή Φυσικά,γιατί αποτελούνται μόνον απο φυσικές πρώτες ύλες,χωρίς την προσθήκη χημικών συστατικών.Tα σαπούνια μας είναι 100% Φυσικό προϊόν και οι καλλυντικές κρέμες μας 97% Φυσικό προϊόν(1% το συντηρητικό τροφίμων που χρησημοποιούμε και 2% το μη αλλεργιογόνο άρωμα).
 
Το μοναδικό βιολογικό πρoϊόν που χρησιμοποιούμε είναι το δικιάς μας παραγωγής βιολογικό ελαιόλαδο ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ απο την ελληνική εταιρεία ΒΙΟΗELLAS.
 
 
ΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΑΣ?

Τα σαπούνια μας παρασκευάζονται με την ψυχρή μέθοδο.Σε αυτή τη μέθοδο, τα έλαια και τα λίπη θερμαίνονται μόνον όσο χρειάζεται για να λιώσουν και να έλθουν στην επιθυμητή θερμοκρασία. Η αντίδραση σαπωνοποίησης συνεχίζεται σε αργό ρυθμό για πολλές ώρες μέσα στο καλούπι, εκτός των άλλων απαιτείται και μεγάλο διάστημα ξήρανσης και ωρίμανσης των σαπουνιών ώστε αυτά να αποκτήσουν τις βέλτιστες φυσικές τους ιδιότητες. Το σημαντικό της όμως πλεονέκτημα είναι οτι η πλούσια σε ενυδατικές ιδιότητες φυσική γλυκερίνη παραμένει στο τελικό αποτέλεσμα. Ετσι το σαπούνι έχει «φυσικές» ενυδατικές ιδιότητες.Στην ψυχρή μέθοδο «υποχρεωτικά» πρέπει να χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας έλαια, γιατί «φαίνεται» στην ποιότητα του σαπουνιού.

ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΣΑΣ?
 
 
Τα σαπούνια μας ωριμάζουν από 6 έως 8 εβδομάδες σε σκιερό και δροσερό περιβάλλον.Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη έτσι ώστε τα σαπούνια μας να αποκτήσουν την σωστή σκληρότητα και να πέσει το ph τους σε ασφαλή επίπεδα(7-9).Επίσης,με την διαδικασία της ωρίμανσης αποβάλλεται και η περιττή υγρασία.
 

 


 

 

 

 

 

     ΔημοφιλέστεραNEWSLETTER
Συμπληρώστε το email σας.
- ΑΡΧΙΚΗ
- T0 ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
- ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ
- ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
   


© 2014 - mesogios.eu -- Κατασκευη eshop by infocus